f

2020-08-16


I fredags var det dags för en ny artsatsning, slätvar och kusttobis stod på önskelistan och äntligen gav det utdelning! 

Jag och Conny trailade hans båt ned till Öresund på morgonen. Sjösättning i Borstahusen gick bra och snart tuffade vi norrut mot Öresund. Vi gjorde några nedsläpp lite här och var på väg mot varstället men det var segt fiske. Jag felkrokade en sandskädda och vi kanske fick något mer.

Väl framme på Lappen var det bra ström för varfiske, kanske var lite i högsta farten men vi drev på utan hjälp av någon motor. Ganska omgående fick jag ett hugg där jag känner hur fisken ruskar på huvudet i början och sedan följer med utan rörelser, bara en bra tyngd. Var helt säker på att det var en var direkt men precis under båten fattar fisken vad som händer och vaknar till liv, det visar sig vara en makrill. Har aldrig varit med om makrill som beter sig så innan.

Jag får några fler makrillar, putsade till mitt gamla PB med några gram till 700 gram också.

Jag fiskade med häckla samtidigt men det gav bara fjärsing. Etter ett tag så får jag ett nytt hugg på sillstrimlan och det känns väldigt lovande igen men efter makrillen vågar jag inte hoppas för mycket. Väl nån meter under ytan ser jag det är plattfisk och direkt efter att det är rätt art! Gött mos med art 97!

Fotar och släppar tillbaka den och sen går jag över helt på att köra med häckla för att försöka få kusttobis. Det blev dock inte en enda tobis på hela dagen, inte ens tobiskung. Efter ett tag började det blåsa så vi rörde oss mot annat fiske. Efter ett tag hittade vi sillstim och fiskade där, det var lite blandat fiske. Mycket sill och torsk och sandskädda. Några sillar och makrillar fick följa med hem.

Skönt med ny art för i år efter några misslyckade satsningar, nu kan man andas ut. 


 

Categories: ,

3 kommentarer:

enamatorfiskare sa...

Än en gång, grattis! Välförtjänt!

Haze sa...

Så jäkla häftiga fiskar!! Stort grattis, nu är det nära!!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Subscribe to RSS Feed