f

2023-01-14

Då var det dags att avslöja reglerna för tävlingen!


Kort version:
Skicka ett mail till info@50klubben.se och skriv ni vill vara med, gör det helst innan ni börjar fiska. Den som först fångar fyra olika fiskarter varav den ena är en simpa vinner. Varje art fotograferas tillsammans med en sko och mailas till info@50klubben.se direkt vid fångst.



Detaljerad version:
Vill ni vara med så anmäler ni er till tävlingen genom att skicka ett mail med erat namn till info@50klubben.se

För varje art man fångar skall man fotografera fisken tillsammans med en fotbeklädnad och maila till info@50klubben.se. Vi vill att man mailar in bilden så fort man har fångat en ny art så folk är uppdaterade på hur det går i tävlingen.

Den som först sportfiskemässigt fångar en simpa samt tre andra valfria arter (enligt 50-klubbens regler) med krok och lina, fotograferar dessa tillsammans med valfritt skodon och mailar in den till info@50klubben.se vinner en exklusiv 50-klubben fotokalender. Tidpunkten i mail-headern när mailet skickades är det som gäller för att bestämma vinnaren.

Om det är en lite lurig art går det bra att skicka in två foton, ett där man ser fisken tillsammans med fotbeklädnad och ett där man ser karaktären på arten så tävlingsledningen kan godkänna den.

När det gäller simpan går det bra att fånga vilken art som helst av följande fiskarter: bergsimpa, hornsimpa, klyskrabb, oxsimpa, rysk simpa, rötsimpa, skäggsimpa, simpknot, stensimpa eller taggsimpa.

De andra arten som också skall fotas tillsammans med ett skodon är helt valfri, tex rävhaj, mört eller tvåfläckig dubbelsugare. Alla arter som finns med i 50-klubbens artlista går bra. En ny simpa går bra att fånga här också. Man kan alltså vinna hela tävlingen på att fånga klyskrabb, taggsimpa, simpknot och rysk simpa.

Valfritt skodon går bra :) T ex en känga, stövel, sko, toffel.

Tävlingen började kl 12:00 på lördag 2023-01-14 och pågår tills någon har vunnit. När någon har vunnit kommer det skrivas på artjakten.blogspot.com/search/label/50tavling och det kommer även gå ut ett mail till alla som anmält sig att vi har en vinnare.

Tävlingsledningen kommer försöka uppdatera resultatet, inklusive bilder live på Jakten på 100 arters blogg på följande URL: artjakten.blogspot.com/search/label/50tavling

Tänk på säkerheten framför allt annat. Ta inte onödiga risker och ge er ut på tunna isar eller hala klippor. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att underkänna fångster om arten inte kan styrkas via fotot. Tävlingsledningen förbehåller sig även rätten att helt ändra reglerna om tävlingsledningen kommer på dom glömt något viktigt :)

Må bäste kvinna eller man vinna!
Categories: ,

0 kommentarer:

Subscribe to RSS Feed